OMA'S HUUSJE

Logeren bij de boer, 
met veel rust, ruimte en prachtige natuur.

Oma's Huusje

Een onvergetelijke belevenis op een bijzondere locatie in de natuur!

Graag nodigen we u uit voor een onvergetelijke belevenis op een bijzondere locatie in de natuur. Het leven en werken op de boerderij geeft ons een speciale band met onze omgeving. Door onze manier van werken (biologisch) zijn we er ons van bewust hoe afhankelijk we zijn van die omgeving. We moeten daar met respect mee omgaan. We beseffen des te meer hoe bevoorrecht we zijn om hier te mogen wonen en werken. Door bij ons te logeren kunt u geïnspireerd worden door de natuur om u heen. Fluitende vogels lokken u "de tent uit", geniet van onze koeien in de wei. Kwakende kikkers kondigen de avond aan, vleermuizen bevestigen de schemering. Treft u het, dan grazen er reeën in de buurt. Voor kinderen valt er veel te zien en te leren. Misschien wordt er wel een kalfje geboren! Oma's Huusje staat op de kop van onze boerderij. Dat is voor U ! Wees gewoon u zelf, geniet van de rust of ga iets leuks doen in de omgeving. We hebben veel informatie.

Oma's huusje is zoals de naam het al zegt het huisje waar onze oma jarenlang heeft gewoond. Het huisje is gebouwd in 1938 toen onzen oma en opa trouwde. Veel elementen uit die tijd zijn bewaard gebleven zoal de paneeldeuren, het plafond met de balklagen in de kamer en de schoorsteen zijn nog origineel. Onze oma heeft in dit huis gewoond totdat ze naar een bejaarde huis verhuisde, na een grondige renovatie zijn we dit unieke huisje gaan verhuren met de naam "Oma's huusje"

Prijzen & Reserveren

Kan jij niet wachten om op de boerderij te komen logeren? Door op onderstaande knop te klikken kun je jouw reservering plaatsen!

Foto's

Wil je alvast een voorproefje? Bekijk onze foto's van Oma's Huusje! 

Prikbord

Op ons prikbord vind je de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen rondom Oma's Huusje. We houden je volledig op de hoogte!

Rust

Kom tot rust in de natuur en beleef ons mooie Putten!

Natuur

Omringt door Veluwse heide en bossen. Geniet van alle vrijheid!

Luxe

Geniet van luxe zoals een eigen buiten jacuzzi!

Unieke ervaring

Kom logeren op de boerderij voor een unieke ervaring op de Veluwe!

Contact

Familie van de Beek
Olden Aller Allee 5
3882 RW, Putten

de Zuivel
06 12 91 51 34
zuivel@kleinoldenaller.nl

het Vakantiehuis
Mob. Greta: 06-205 934 96
Mob. Aart: 06-512 138 25
avandebeek@solcon.nl