Kersttrifle

Feestelijk kerstdessert! Lekker met yoghurt of hangop!

Wij kwamen deze heerlijke Kersttrifle tegen. Gemaakt met kersen, chocola en yoghurt of hangop. Een gemakkelijk recept dat ook nog eens snel te maken is. Serveer het in mooie glazen en je hebt een feestelijk kerstdessert! Hmmm.

Dit heb je nodig 

voor 4 personen
  • elektrische (hand)mixer
  • spuitzak met spuitmondje
  • 4 mooie glazen

Ingrediënten

  • 500 g dikke yoghurt
    (Tip, gebruik onze biologische hangop als dikke yoghurt)
  • 2 el ongezoete cacaopoeder
  • 250 ml slagroom
  • 2 el poedersuiker
  • 1 blik vlaaivulling, kersen
  • chocoladebrownies - in stukjes
  • 4 el kersensap
  • 4 kersenbonbons

Hoe je het maakt

Dit recept is geschreven door Oh My Foodness. Via onderstaande link kan je lezen hoe je het recept stap voor stap maakt.

De Boerderij

De Zuivel

Het Vakantiehuis

Contact

Familie van de Beek
Olden Aller Allee 5
3882 RW, Putten

de Zuivel
06 12 91 51 34
zuivel@kleinoldenaller.nl

het Vakantiehuis
Mob. Greta: 06-205 934 96
Mob. Aart: 06-512 138 25
avandebeek@solcon.nl