Olden Aller Tour,

Bij de Bio Boer

Zijn jullie benieuwd hoe onze (h)eerlijke zuivel gemaakt wordt? We zullen laten zien hoe het begint bij de grazende koeien in de wei tot aan een fles biologische zuivel.

Tijdens de Week van Duurzaamheid hadden wij deze tour georganiseerd over ons bedrijf. Vanuit de auto was er een uitgestippelde route.  Op verschillende punten was er een video te bekijken waarin wij met veel passie vertelden over het gehele proces. Kon jij er deze dagen helaas niet bij zijn? Bekijk hieronder de video's nog eens terug!

Verkooppunten

Klein Olden Aller Zuivel is bij de volgende punten verkrijgbaar

De Boer Op Automaat | Putten

Naast verse eieren, kaas en andere streekproducten is onze zuivel hier ook te koop. Met een zelfbedieningsautomaat kan je eenvoudig zelf je producten uitkiezen en met pin afrekenen. Ga voor alle info naar www.deboeropautomaat.nl

Het Melkhuisje | Harderwijk

Dicky heeft een divers aanbod van boerderij producten, zoals Dicky's Kakeltje. Echt een aanrader! Proef naast de lekkere producten ook de gezellige sfeer van Harderwijk. Kijk voor meer info op deze pagina.

De Vrolijke Geit | Putten

Een prachtige landwinkel in Putten aan de Klunenweg 4, met rustpunt en mooie wandelroutes. Zeker een bezoekje waard! Kijk voor openingstijden en meer info op www.devrolijkegeit.nl

Vrolijke koeien

Onze koeien lopen zo veel mogelijk buiten in de wei

100% Biologisch

Geen gebruik van chemische toevoegingen voor mens en dier!

Puttense bodem

Gewoon hier uut Putten, komt niet van veer.

Net as vrogger

Ambachtelijk lekkere producten, dat preuft noar meer